Znakovi kvalitete

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta 13. srpnja 2018. godine objavilo je poziv na dostavu projektnih prijedloga „Znakovi kvalitete“. Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima.

Svrha Poziva je primjena znakova kvalitete kojom će se doprinijeti povećanju prepoznatljivosti kvalitete usluga i proizvoda MSP-ova. Time će se osigurati preduvjeti za povećanje prihoda od prodaje, izvoza i ukupne konkurentnosti i posljedično, doprinijeti stvaranju hrvatskog identiteta na zajedničkom i svjetskom tržištu.

Ovim se Pozivom želi potaknuti mikro, male i srednje poduzetnike da dobivanjem znakova kvalitete povećaju svoju konkurentnost te doprinesu povećanju prepoznatljivosti hrvatskih proizvoda i usluga na otvorenom tržištu.

Ukupan iznos bespovratnih sredstava za prijavitelje iz I i II skupine JP(R)S je 5.000.000,00 kn, dok je za prijavitelje iz III i IV skupine JP(R)S osigurano 2.500.00,00 kn. Najniži iznos koji može ostvariti je 4.000,00 kn, dok je najviši 75.000,00 kn.

Početak prijave na natječaj moguć je od 10. rujna 2018. godine, a krajnji rok je 29. lipnja 2020. godine ili do iskorištenja sredstava.

Više o tome:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.