U Maloj Subotici održana radionica za poljoprivrednike

Petak, 7. lipnja 2024. | Novosti iz LAG-a

U prostorijama Općine Mala Subotica u četvrtak, 06. lipnja 2024., održana je informativna radionica za poljoprivrednike vezana uz nacionalni Natječaj za provedbu intervencije 73.12. Potpora malim poljoprivrednicima. Radionicu su organizirali LAG Međimurski doli i bregi i Općina Mala Subotica, a prisustvovalo je 15-tak poljoprivrednika s područja LAG-a.

Na samom početku prisutne su pozdravili Sanja Krištofić, predsjednica LAG-a Međimurski doli i bregi i Valentino Škvorc, načelnik Općine Male Subotice.

Vesna Novak iz konzultantskog poduzeća Bercon d.o.o. detaljno je predstavila Natječaj za provedbu intervencije 73.12. Potpora malim poljoprivrednicima zajedno sa popisom dokumentacije koja je potrebna za podnošenje Zahtjeva za potporu, popisom kategorija prihvatljivih troškova kao i pravilnicima koji su vezani uz navedenu intervenciju. Vedrana Radmanić, voditeljica LAG-a Međimurski doli i bregi predstavila je intervenciju iz Lokalne razvoje strategije LAG-a 2023.-2027. koja je vezana uz poljoprivredu. Ukratko je prisutne upoznala s osnovnim obilježjima budućih natječaja, s prihvatljivim korisnicima te uvjetima koje je potrebno zadovoljiti prilikom prijave na natječaj čije se raspisivanje očekuje do kraja godine.

Organizatori se zahvaljuju svima na dolasku.

Arhiva

Kategorije objava