Ured za financijske mehanizme Kraljevine Norveške i Europskoga gospodarskog prostora – Poziv na EGP i Norveški fond za zapošljavanje mladih

Ponedjeljak, 19. lipnja 2017. | Otvoreni natječaji

Ured za financijske mehanizme Kraljevine Norveške i Europskoga gospodarskog prostora objavio je otvaranje poziva na EGP i Norveški fond za zapošljavanje mladih. Cilj ovog Fonda je podržati transnacionalne projekte koji promoviraju održivo i kvalitetno zapošljavanje mladih.
Fond za zapošljavanje mladih će podupirati tri područja: Inovacije i istraživanja; Prenošenje znanja i iskustva (know-how) te dobrih praksi; Analize i istraživanja/studije.
Ciljana skupina su mladi između 15 i 29 godina, s posebnim fokusom na one starosti između 25-29 godina. Dodatno poseban naglasak  je na ciljanim skupinama: dugoročno nezaposleni, nižeg obrazovanja, radno neaktivne ženske osobe koje se brinu o djetetu/djeci, nacionalne manjine uključujući Rome, tražitelji azila, osobe s mentalnim poremećajima i invalidi.
Poziv na prijavu projekata je započeo s 26. travnjem, a projektne aplikacije se mogu predati do 1. kolovoza 2017. godine.

Arhiva

Kategorije objava