U Zagrebu održana radionica ERASMUS+

Četvrtak, 16. studenoga 2017. | Novosti iz LAG-a

U Zagrebu je 10. studenoga održana radionica za izradu projektnih prijava u području obrazovanja odraslih, na kojoj je sudjelovao i predstavnik LAG-a Međimurski doli i bregi. Radionica je održana u okviru Poziva na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2018. godinu.

Na radionici su predstavnicima visokih učilišta, udruga, znanstvenih organizacija i privatnog sektora predstavljene mogućnosti koje pruža program ERASMUS+, a tridesetak sudionika je kroz rad u grupama imalo priliku razvijati i vlastite projektne prijedloge identifikacijom potreba ciljnih skupina i ciljeva projekta, te definiranjem dionika i projektnih partnera.

Organizator radionice, koju su vodili Marijana Kondres, voditeljica Odjela za obrazovanje odraslih u Agenciji za mobilnost i programe EU, te doc. dr. sc. Tihomir Žiljak, voditelj Odjela za razvoj, međunarodnu suradnju i projekte EU na Pučkom otvorenom učilištu Zagreb, bila je Agencija za mobilnost i programe EU.

LAG Međimurski doli i bregi je od 15. listopada ove godine partner na projektu Rural SKILLS, koji je financiran sredstvima iz programa ERASMUS+; Ključna aktivnost KA2: Suradnja za inovacije i razmjenu dobre prakse, zajedno s partnerskim LAG-ovima iz Italije, Španjolske, Portugala, Belgija i Latvije, pa je radionica u Zagrebu bila prigoda za detaljnije predstavljanje ovog novog programa za obrazovanje, usavršavanje i mlade.

Arhiva

Kategorije objava