U utorak, 24.11., radionica za izradu lokalne razvojne strategije LAG-a!

Srijeda, 18. studenoga 2015. | Novosti iz LAG-a

POZIV

na radionicu za izradu Lokalne razvojne strategije 2014.-2020.

LAG-a Međimurski doli i bregi

u utorak, 24. studenoga 2015. u 17 sati u Lopatincu

Poštovani,

Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi u procesu je izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a Međimurski doli i bregi do 2020. godine, kojom će se osigurati preduvjeti za financiranje projekata javnog, gospodarskog i civilnog sektora s područja LAG-a iz dostupnih izvora, prvenstveno Programa ruralnog razvoja.

Kako bi se osiguralo partnerstvo što šireg kruga zainteresiranih institucija, poduzetnika, poljoprivrednih gospodarstava, udruga i pojedinaca koji su upoznati s razvojnim problemima i potrebama područja LAG-a, pozivamo Vas na prvu radionicu za izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a Međimurski doli i bregi do 2020. godine koja će se održati u utorak, 24. studenoga 2015. u 17 sati u Domu mladeži u Lopatincu, I. G. Kovačića 111a (iza pošte). Prva radionica je namijenjena području Općine Sveti Juraj na Bregu, Općine Gornji Mihaljevec, Općine Šenkovec, Općine Nedelišće i Općine Strahoninec.

Teme radionice:

– rasprava o analitičkoj podlozi lokalne razvojne strategije,

– identifikacija razvojnih problema i potreba,

– identificiranje ključnih elemenata SWOT analize (analiza snaga, slabosti, prilika i prijetnji),

– prikupljanje postojećih projektnih ideja.

Molimo Vas da svoj dolazak na radionicu potvrdite najkasnije do ponedjeljka 23.11.2015. na e-mail [email protected] ili na 098/9323599 (Vedrana Horvat, voditeljica LAG-a). Predviđeno trajanje radionice je do 2 sata.

Ukoliko ste spriječeni prisustvovati radionici 24.11.2015., slijedeća radionica s istom tematikom bit će održana u ponedjeljak, 30. studenog 2015. u 17 sati u Kongresnoj dvorani Općine Sveti Martin na Muri za područje Općine Sveti Martin na Muri, Općine Štrigova, Općine Selnica, Grada Mursko Središće i Općine Podturen.

Radujemo se suradnji na izradi Lokalne razvojne strategije LAG-a Međimurski doli i bregi do 2020. godine.

 

S poštovanjem,

Sanja Krištofić, predsjednica LAG-a

natpisna ploča

 

Arhiva

Kategorije objava