U Nedelišću održani Dani zahvalnosti

Ponedjeljak, 23. listopada 2017. | Novosti iz LAG-a

LAG Međimurski doli bregi sudjelovao je na jesenskoj manifestaciji Dani zahvalnosti u Nedelišću, čiji je organizator po četrnaesti put, član LAG-a, Turistička zajednica Općine Nedelišće.

Dani zahvalnosti održani su u subotu, 14. listopada 2017. godine na MESAP-u u Nedelišću. Na 80 izlagačkih mjesta predstavnici iz Međimurja, Varaždinske županije, Koprivničko-križevačke županije, Zadarske i Istarske županije, Slovenije i Mađarske izložili su i predstavili plodove svog rada, tradicijske rukotvorine, stare zanate i obrte, ali i bogatu tradicionalnu gastronomiju.

U kulturno-umjetničkom programu sudjelovali su polaznici Dječjeg vrtića Zvončić Nedelišće, Dječjeg vrtića Zvjezdica Nedelišće, Mažoretkinje Nedelišća, Mažoretkinje Vrbovca, Mažoretkinje Štrigove, Folklorna skupina Zalakaros iz Mađarske, KUD Goričan i KUU Zvuci Banije iz Jabukovca.

LAG je svoje djelovanje predstavio putem promotivnog info pulta, a na manifestaciji su sudjelovali i mnogi članovi LAG-a: Dječji vrtić Zvončić Nedelišće, Udruga Mažoretkinja Nedelišća, Udruga uzgajivača malih životinja Nedelišće, KUU Seljačka sloga Nedelišće, Pjevački zbor Josip Vrhovski Nedelišće, OPG Željko Trupković, OPG Vjeran Dolenčić, OPG Christian Preložnjak, OPG Rajka Čekunec i OPG Željko Vugrinec. Na manifestaciji je sudjelovao i partnerski LAG Zagorje-Sutla koji je također putem promotivnih materijala promovirao svoje djelovanje.

Arhiva

Kategorije objava