U Murskom Središću održan Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova

Utorak, 9. svibnja 2017. | Novosti iz LAG-a

U petak, 05. svibnja 2017. godine u Murskom Središću je u okviru obilježavanja Dana Međimurske županije održan Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova ”Moja poduzetna Hrvatska”. Službenoj ceremoniji otvaranja prisustvovali su predstavnici Međimurske županije i Grada Mursko Središće, a svoje djelovanje je predstavio i LAG Međimurski doli i bregi.
Riječ je o prodajno-izložbenoj manifestaciji u organizaciji Poslovnog dnevnika koja predstavlja idealnu priliku za predstavljanje malih i srednjih poduzetnika na sajmovima širom Hrvatske te njihovih proizvoda i usluga, ali i mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata i međusobnih povezivanja uz snažnu medijsku podršku s ciljem proširenja i unapređenja.
Svoje su proizvode na sajmu predstavili i članovi LAG-a Međimurski doli i bregi: Poljoposavec d.o.o., OPG Preložnjak Christian, OPG Vugrinec Željko, OPG Rajka Čekunec, OPG Vjeran Dolenčić, OPG Nevenka Hadela i OPG Nenad Preiner.
Sajmovi se u sklopu Festivala održavaju u 14 hrvatskih gradova, na atraktivnim centralnim lokacijama. Projekt je krenuo u Ivanić Gradu, a nastavljen je u Sisku, Crikvenici, Zaprešiću i Koprivnici i Murskom Središću. Sljedeće manifestacije održat će se u Poreču, Hvaru, Velikoj Gorici, Novalji, Labinu, Bakru, Rogoznici i Jastrebarskom.

Arhiva

Kategorije objava