Tjedan biodinamike u LifeClass Termama Sveti Martin

Petak, 17. studenoga 2017. | Novosti iz LAG-a

Biodinamička proizvodnja sve zanimljivija poljoprivrednim proizvođačima

 Kako bi se snažnije popularizirala biodinamička proizvodnja, čija načela prihvaća sve više naših poljoprivrednih proizvođača, u LifeClass Termama Sveti Martin organiziran je Tjedan biodinamike.

Ovaj su projekt, prvi na našim prostorima, organizirale LifeClass Terme Sveti Martin, u suradnji s Dijanom Posavec, ravnateljicom Centra dr. Rudolf Steiner.

Skup je bio prigoda da se zainteresiranoj javnosti predstavi i izniman rad dr. Rudolfa Steinera, rođenog Međimurca, koji je svojim genijalnim radom na mnogim područjima zadužio brojne generacije.

U radu skupa sudjelovali su brojni lokalni proizvođači koji prakticiraju biodinamičku poljoprivrednu proizvodnju, ali i predstavnici jedinica lokalne samouprave, Savjetodavne službe te Turističke zajednice Međimurske županije.

U LifeClass Termama Sveti Martin već se primjenjuju pojedini koncepti Steinerove filozofije, kroz arhitekturu i dizajn unutarnjih bazena, ali i u njihovoj gastronomskoj ponudi. Tako je prigodom otvorenja Tjedna biodinamike zasađeno i drvo drijena, prvo u biodinamičkom vrtu LifeClass Termama Sveti Martin.

Arhiva

Kategorije objava