Slijede radionice LAG-a u Sv. Martinu na Muri i Štrigovi

Srijeda, 19. studenoga 2014. | Novosti iz LAG-a

LAG Međimurski doli i bregi provodi radionice u procesu izrade nove Studije razvojnih potreba i razvojnih inicijativa koja će dati pregled stanja razvojnih projekata LAG-a na području LAG-a, a istovremeno je uvodni dokument novoj Lokalnoj razvojnoj strategiji za razdoblje 2014. – 2020. Radionice se održavaju u svakoj od osam općina sa svim nositeljima razvojnih inicijativa i projekata na području LAG-a s ciljem prikupljanja projektnih ideja i prijedloga, te konzultacija sa podnositeljima u slučaju bilo kakvih nejasnoća za prijavu.

Treća radionica održana je 6. studenog 2014. godine u Staroj školi u Selnici, a odazvalo se 15-tak zainteresiranih osoba s područja općine Selnica. Nakon toga, četvrta radionica je održana za područje Općine Gornji Mihaljevec, 17. studenog u vijećnici Općine gdje je bilo prisutno 20-tak osoba. Nakon pozdravne riječi predsjednice LAG-a Sanje Krištofić, voditeljica LAG-a Vedrana Horvat je prezentirala djelovanje i aktivnosti LAG-a Međimurski doli i bregi, a predstavnici tvrtke Bercon d.o.o. predstavili su teme „Mjere Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.“ i „Kako pripremiti razvojni projekt za sufinanciranje iz domaćih i EU fondova?“. Prisutni su upoznati s prijavnim obrascem za prijedlog projektnih ideja za Studiju razvojnih potreba i razvojnih inicijativa na području LAG-a. Po završetku prezentacija, održana je zanimljiva rasprava o individualnim projektnim idejama prisutnih.

Peta radionica će se održati u utorak, 25. studenog za područje općine Sveti Martin na Muri u 18:00 sati u Kongresnoj dvorani Općine Sveti Martin na Muri (iznad pošte).

Šesta radionica će se održati u četvrtak, 27. studenog za područje općine Štrigova u 18:00 sati u vijećnici Općine Štrigova.

Pozivamo sve potencijalne investitore i nositelje projektnih ideja da se odazovu radionici kako bi proces izrade Studije razvojnih potreba i razvojnih inicijativa na području LAG-a Međimurski doli i bregi bio što kvalitetniji i obuhvatio sve razvojne potencijale na području LAG-a.

Očekujemo Vaš dolazak.

G.Mihaljevec7 G.Mihaljevec6 G.Mihaljevec5 G.Mihaljevec4 G.Mihaljevec3 G.Mihaljevec2 G.Mihaljevec1 Selnica6 Selnica5 Selnica4 Selnica3 Selnica2 Selnica1

Arhiva

Kategorije objava