Edukacija ponuđača turističkih proizvoda i usluga za korištenje Web stranice Ecool-Tour

Četvrtak, 9. svibnja 2019. | Novosti iz LAG-a

U hotelu Castellum u  srijedu 08.05.2019. održana je radionica za ponuđače, turističke zajednice i turističke agencije u sklopu projekta Ecool-Tour, Interreg SI-HR. Tema radionice bila je ” Edukacija ponuđača turističkih proizvoda i usluga za korištenje Web stranice Ecool-Tour”. Stranica će ponuđačima pomoći oko prezentacije njihove ponude te  suradnju sa turističkim agencijama ili samo inicijativnim skupinama.  Organizatori radionice bio je CAAP, dok su suorganizatori bili ACT Grupa i LAG Međimurski doli i bregi. Radionicu za web prezentaciju održala je  Andreja Kuhar. 

Na radionici su sudjelovali članovi LAG-a Međimurski doli i bregi: OPG Sarač, Eko Pozoj, Međimurski dvori, a od turističkih zajednica bile su  Nedelišće, Mursko Središće, Sv. Martin, Štrigova i TZ Međimurja.

Web stranica radi se preko projekta Ecool-Tour. Lag Međimurski doli i bregi uz ACT grupu je partner na projektu sa hrvatske strane, dok su sa slovenske strane partneri CAPP i Mozaik kao vodeći partneri.

Na kraju radionice uslijedilo je kratko predstavljanje dvodnevne Ecool-Ture, koja će se održati 17. i 18. svibnja 2019. godine na području Pomurja, Podravja, Međimurske i Varaždinske županije također u sklopu projekta Ecool-Tour.

 

 

 

 

Ovaj projekt sufinanciraju Europska unija putem Europskog fonda za regionalni razvoj te Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izražena u ovom dokumentu isključiva su odgovornost LAG-a Međimurski doli i bregi.

 

 

 

 

Arhiva

Kategorije objava