Radionica za nositelje razvojnih projekata i inicijativa iz općine Sveti Juraj na Bregu

Ponedjeljak, 20. listopada 2014. | Novosti iz LAG-a

U postupku smo izrade Studije razvojnih potreba i razvojnih inicijativa na području našeg LAG-a s kojom želimo snimiti postojeće stanje razvojnih problema i potreba te projektnih prijedloga i projekata na području LAG-a za razdoblje 2015.-2020. U tu svrhu organiziramo radionice po Općinama na kojima ćemo sa svim članovima LAG-a i svim ostalim poslovnim subjektima koji imaju razvojne inicijative prezentirati aktivnosti LAG-a na izradi studije i dogovoriti način prikupljanja informacija o razvojnim inicijativama.

Prva radionica će se održati u Domu mladeži u Lopatincu u srijedu, 22. listopada u 18 sati.

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim osobama i pravnim subjektima (udruge, OPG-ovi, obrti, poduzetnici, javne institucije,…) koji provode razvojne projekte ili su potencijalni pokretači razvojnih inicijativa u Općini.

Program radionice:
1. Pozdravna i uvodna riječ
2. Predstavljanje LAG-a Međimurski doli i bregi
3. Mjere Programa ruralnog razvoja 2014.-2020., skraćeni prikaz i opis mjera
(Prezentacija tvrtke Bercon d.o.o.)
4. Kako pripremiti razvojni projekt za sufinanciranje iz domaćih i EU fondova? (Prezentacija tvrtke Bercon d.o.o.)
5. Predstavljanje prijavnog obrasca za prijedlog projektnih ideja za Studiju razvojnih potreba i razvojnih inicijativa na području LAG-a
6. Definiranje razvojnih problema i potreba u Općini Sveti Juraj na Bregu
7. Rasprava i konzultacije

Molimo Vas da se odazovete navedenoj radionici kako bi proces izrade Studije razvojnih potreba i razvojnih inicijativa na području LAG-a Međimurski doli i bregi bio što kvalitetniji i obuhvatio sve razvojne potencijale na području LAG-a.

Arhiva

Kategorije objava