Promovirajte se besplatno preko projekta DUPLO

Utorak, 16. rujna 2014. | Novosti iz LAG-a

Želimo vas informirati da na Internet portalu www.dravaportal.eu možete besplatno promovirati svoje proizvode, usluge, gospodarstva i poduzeća, uz punu podršku našeg LAG-a te tako unaprijediti svoje poslovanje i povećati vidljivost.

Internet portal www.dravaportal.eu rezultat je projekta DUPLO, čiju je provedbu sufinancirala EU, u okviru Programa prekogranične suradnje Mađarska – Hrvatska. U Hrvatskoj, projekt su provodili Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje iz Osijeka i Razvojna agencija grada Čakovca, u razdoblju 01.04.2013 – 31.07.2014. godine,  uz aktivnu podršku svih LAG-ova s područja Međimurske, Koprivničko-križevačke, Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije. Mađarski partneri na projektu su Istraživački centar za ekonomske i regionalne studije Mađarske akademije znanosti (vodeći partner) i Direktorat Mađarskih voda iz Pečuha.

Za sve informacije vezane za objavu i unos podataka na portal Vam LAG stoji na raspolaganju! Molimo da popunite slijedeći obrazac te nam ga ovjerenog i skeniranog pošaljete mailom ili dostavite osobno.

DUPLO projekt obrazac

Arhiva

Kategorije objava