Promocija međimurske baštine i turističke ponude u Zagrebu

Ponedjeljak, 12. veljače 2018. | Novosti iz LAG-a

U organizaciji destinacijske menadžment kompanije Etno Art Travel, te pod pokroviteljstvom Međimurske županije i Turističke zajednice Međimurske županije u Zagrebu je od 09. do 13. veljače 2018. održana promocija kulturne baštine i turističke ponude Međimurja. U tradicijski uređenom izložbenom prostoru Hrvatska kuća – Materina priča predstavljeno je najbolje od međimurskog turizma, enogastronomske i kulturne ponude.

Na otvorenju u petak, 09. veljače prisutne, među kojima su bili i predstavnici resornih ministarstava, LAG-ova, Hrvatske turističke zajednice i turističkih agencija, su dočekali i pozdravili domaćini, Tatjana i Marijan Martinjaš. Predsjednica LAG-a Međimurski doli i bregi Sanja Krištofić ukratko je predstavila djelovanje LAG-a, te njegovu ulogu u razvoju turizma i zaštite tradicijske baštine Međimurja. Svoje proizvode prezentirali su i članovi LAG-a: OPG Rajka Čekunec, OPG Christian Preložnjak i Poljoposavec d.o.o.

Posljednjeg dana održavanja promocije, 13. veljače, predavanja su održali Sanja Krištofić, predsjednica LAG-a, koja je okupljenima predstavila Lokalnu akcijsku grupu Međimurski doli i bregi, njezine aktivnosti, lokalnu razvojnu strategiju i projekte, Mihael Ružić, predstavnik LAG-a Mura-Drava, te Dijana Posavec, ravnateljica Centra dr. Rudolf Steiner u Donjem Kraljevcu.

Ovo događanje bila je odlična prilika da se velikom zagrebačkom tržištu predstavi ono najbolje što Međimurje može ponuditi potencijalnim gostima. Promocija se nastavlja i dalje, etno izložbom koja će se moći razgledati svaki vikend od 17. veljače do 25. ožujka 2018. u izletištu Međimurski dvori u Lopatincu.

Arhiva

Kategorije objava