PRIJAVITE SE NA STARTUP FACTORY I NOVI GLOBAL GROWTH PROGRAM!

Utorak, 8. kolovoza 2023. | Otvoreni natječaji

Startup Factory, prvi hrvatski startup akcelerator i višestruko nagrađivani program ZICER-a – Zagrebačkog inovacijskog centra, otvara prijave za svoju osmu generaciju. Za razvoj najboljih tehnoloških proizvoda Grad Zagreb je osigurao novčanu podršku od 150.000,00 eura.

Pokreni startup uz Startup Factory

Startup Factory je akceleracijski program namijenjen tehnološki orijentiranim timovima i startupovima (do godine dana starosti) sastavljenim od 2 do 7 člana. On ubrzava razvoj ideje i prototipa, pomaže pri izlasku na tržište te pristupanju prvim kupcima i ulagačima.

Program je intenzivan i natjecateljskog je karaktera. U Startup Factory će biti primljeno do 14 timova od kojih će tri najbolja osvojiti sredstva iz novčanog fonda od 30.000,00 eura (1. mjesto 15.000,00 eura, 2. mjesto 10.000,00 eura i 3. mjesto 5.000,00 eura). Također, pobjednici će dobiti i in-kind potporu u ukupnom iznosu od 10.800,00 eura za korištenje usluga ZICER-a (ured s uključenim troškovima režija, edukacije, pozivnice na meetupove i ostale događaje, mentorstvo itd.) u trajanju od godine dana.

Lansiraj se na globalno tržište uz Global Growth

Global Growth je novi ZICER-ov program akceleracije. Primit će 6 startupova do pet godina starosti koji imaju namjeru izlaska na međunarodno tržište. Oni će na početku programa ravnomjerno podijeliti 120.000,00 eura, a dobiti će i mentorsku, edukacijsku i promocijsku podršku.

Prijave za novu generaciju ZICER-ovih akceleracijskih programa su otvorene i traju do 1. listopada 2023. putem web stranice zicer.hr.

Startup Factory završava pitchem svih sudionika na startup konferenciji Zagreb Connect u prosincu 2023. godine. Tamo će svoje projekte predstaviti žiriju, investitorima i široj javnosti.

Izvor: REDEA, ZICER

Istaknuta slika: Igor Horvat_Land of rainbows1

Arhiva

Kategorije objava