Poziv udrugama za natječaj Žuta točka Hrvatske zajednice županija

Ponedjeljak, 11. prosinca 2023. | Otvoreni natječaji

Započinje treći krug natječaja Zaklade Žuta točka u partnerstvu s Hrvatskom zajednicom županija za udruge, odnosno neprofitne organizacije kojima je ovo prilika za osnaživanje vlastitih potencijala za što uspješnije upravljanje asocijacijama te što vještije pronalaženje modela financiranja aktivnosti. U novi ciklus natječaja mogu se prijaviti i udruge koje sudjelovale ranijih godina, uz uvjet da nisu osvojile novčanu nagradu na završnom predstavljanju.

U Hrvatskoj zajednici županija ističu da je za prijavu potrebno poslati autentični kreativan video od 90 sekundi na hrvatskom jeziku, u kojem udruge predstavljaju svoju misiju potencijalnim donatorima i koji mora biti dostupan u obliku poveznice na YouTube ili sličan servis za dijeljenje sadržaja. Video može biti snimljen i mobitelom.

Zaklada Žuta točka dosad je okupila 38 neprofitnih organizacija iz čitave Hrvatske, koje su, uz priliku za osvajanje sredstava za konkretnu kampanju, dobile besplatnu edukaciju u šest modula te mentorsku podršku u izradi prijedloga za doniranje i prikupljanje sredstava za prezentaciju za potencijalnim donatorima.

Natječaj je otvoren do 20. prosinca 2023., a prijaviti se mogu neprofitne organizacije koje su registrirane na području Hrvatske te djeluju najmanje dvije, a dobitnici će biti objavljeni u siječnju 2024.

Svoj video uradak možete prijaviti putem obrascaNATJEČAJ.

Ne propustite priliku dobiti edukacije koje vam mogu pomoći u uspješnijem upravljanju vašim organizacijama, proširiti mrežu vaših kontakata i dobiti vrijednu financijsku podršku za vaš rad!

Izvor: Međimurska županija / Žuta točka

Arhiva

Kategorije objava