Posljednja radionica o razvojnim projektima na području LAG-a u Nedelišću

Petak, 5. prosinca 2014. | Novosti iz LAG-a

LAG Međimurski doli i bregi provodi radionice u procesu izrade nove Studije razvojnih potreba i razvojnih inicijativa koja će dati pregled stanja razvojnih projekata LAG-a na području LAG-a, a istovremeno je uvodni dokument novoj Lokalnoj razvojnoj strategiji za razdoblje 2014. – 2020. Radionice se održavaju u svakoj od osam općina sa svim nositeljima razvojnih inicijativa i projekata na području LAG-a s ciljem prikupljanja projektnih ideja i prijedloga, te konzultacija sa podnositeljima u slučaju bilo kakvih nejasnoća za prijavu.

Peta radionica održana je 25. studenog 2014. godine u Kongresnoj dvorani Općine Sveti Martin na Muri, a odazvalo se 15-tak zainteresiranih osoba s područja općine Sveti Martin na Muri. Dva dana kasnije, 27. studenog održana je šesta radionica u vijećnici Općine Štrigova, a u Šenkovcu 04. prosinca. Kao na svakoj od radionica u ovom ciklusu, nakon pozdravne riječi predsjednice LAG-a Sanje Krištofić, voditeljica LAG-a Vedrana Horvat je prezentirala djelovanje i aktivnosti LAG-a Međimurski doli i bregi, a predstavnici tvrtke Bercon d.o.o. predstavili su teme „Mjere Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.“ i „Kako pripremiti razvojni projekt za sufinanciranje iz domaćih i EU fondova?“. Prisutni su upoznati s prijavnim obrascem za prijedlog projektnih ideja za Studiju razvojnih potreba i razvojnih inicijativa na području LAG-a. Po završetku prezentacija, održane su rasprave o individualnim projektnim idejama prisutnih.

Pozivamo sve potencijalne investitore i nositelje projektnih ideja da se odazovu radionici kako bi proces izrade Studije razvojnih potreba i razvojnih inicijativa na području LAG-a Međimurski doli i bregi bio što kvalitetniji i obuhvatio sve razvojne potencijale na području LAG-a.

Posljednja, osma radionica najavljena je za utorak, 09. prosinca, a održat će se za područje općine Nedelišće u 18 sati u Konferencijskoj dvorani MESAP-a.

Na posljednju radionicu pozivaju se svi zainteresirani s cijelog područja LAG-a koji su propustili radionicu u svojoj općini.

Očekujemo Vaš dolazak!

Šenkovec8 Šenkovec7 Šenkovec6 Šenkovec5 Šenkovec4 Šenkovec3 Šenkovec2 Šenkovec1Štrigova (6) Štrigova (5) Štrigova (4) Štrigova (3) Štrigova (2) Štrigova (1) Sv.Martin (10) Sv.Martin (9) Sv.Martin (8) Sv.Martin (7) Sv.Martin (6) Sv.Martin (5) Sv.Martin (4) Sv.Martin (3) Sv.Martin (2) Sv.Martin (1)

Arhiva

Kategorije objava