Okrugli stol o mogućnostima financiranja JLS iz Programa ruralnog razvoja

Srijeda, 28. veljače 2018. | Novosti iz LAG-a

U informatičkoj učionici Tehnološko – inovacijskog centra Međimurje u Čakovcu 28. veljače 2018. godine održan je Okrugli stol o mogućnostima financiranja jedinica lokalne samouprave iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske. Okrugli stol bio je namijenjen JLS-ima s ciljem rasprave o aktualnim i najavljenim natječajima u okviru Programa ruralnog razvoja iz kojih je moguće financirati projekte javne namjene.

Predstavnici REDEA-e predstavili su osnovne informacije o Mjeri 7 i Mjeri 8 Programa ruralnog razvoja, te prikazali korake u pripremi i provedbi projekata. Voditelji LAG-ova Međimurski doli i bregi i Mura-Drava predstavili su tipove operacija Programa ruralnog razvoja iz svojih Lokalnih razvojnih strategija namijenjene JLS-ima, specifične kriterije i uvjete za prijavu projekata iz PRR-a, te planove raspisivanja natječaja za JLS-ove na području LAG-ova.

Okrugli stol organiziran je u okviru projekta „Jačanje mreže podrške prijaviteljima i korisnicima ESI fondova u Međimurskoj županiji“ koji provodi REDEA, a u okviru kojeg pruža podršku u pripremi i provedbi projekata.

Arhiva

Kategorije objava