Održana radionica o otvaranju malih kampova

Srijeda, 16. studenoga 2016. | Novosti iz LAG-a

Turistička zajednica Općine Nedelišće i LAG Međimurski doli i bregi bili su domaćini radionice ”Mogućnosti otvaranja i razvoja malih kampova u kontinentalnom dijelu RH”, održane 15. studenog 2016. u Pansionu ”Mamica” u Pušćinama.
Radionica je organizirana u suradnji s Kamping udruženjem Hrvatske te uz potporu Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice, a prisustvovali su svi potencijalno zainteresirani poduzetnici za otvaranje kampova i kamp odmorišta, djelatnici stručnih služba gradova i županije te izrađivači prostornih planova koji su preduvjet za otvaranje kampova na bilo kojem području.
Predavači na radionici bili su Adriano Palman (voditelj ureda KUH-a) i Oliver Lulić (voditelj projekta), a osnovni cilj radionice bio je dati pregled informacija iz segmenta otvaranja i poslovanja manjih kampova i kamp odmorišta, kao što su značaj kampinga u Hrvatskoj, razvojni trendovi u kampingu, zakonske mogućnosti za otvaranje, razvoj kampa i financije.
Radionica je bila izuzetno posjećena i korisna za sudionike koji su upoznati s mogućnostima i načinom otvaranja malih kampova, a provedena je i konstruktivna rasprava. Cilj radionice bio je informirati što veći broj zainteresiranih investitora te time potaknuti razvoj malih kampova u Međimurju kojih još uvijek nema, a za to je potrebno i osigurati preduvjete za razvoj kampova.

OVDJE preuzmite prezentaciju s održane radionice.

Arhiva

Kategorije objava