Održana Radionica Erasmus+ Razmjene mladih u Ozlju

Ponedjeljak, 18. prosinca 2017. | Novosti iz LAG-a

LAG Međimurski doli i bregi sudjelovao je 14. – 16. prosinca 2017. godine u Ozlju na Radionici Erasmus+ Razmjene mladih, u organizaciji LAG-a Vallis Colapis. Cilj radionice bio je osmišljavanje konkretnih projektnih prijedloga koji će biti prijavljeni na prijavni rok programa Erasmus+ ”Ključna aktivnost KA1” u veljači 2018. godine.

Kroz trodnevni trening, uz pomoć trenera iz LAG-a Vallis Colapis Milana Medića i Martine Marušić Britvec, polaznici su se upoznali s Erasmus+ programom, Programskim vodičem te administrativnim i tehničkim preduvjetima za mogućnost prijave. U praktičnom dijelu radionice radili su na stvaranju projektnog prijedloga, pronalasku potencijalnih partnera, opisu aktivnosti i tehničkih detalja razmjene, proračunu, diseminaciji i evaluaciji projekta.

Polaznici su na ovaj način dobili osnovna praktična znanja s ciljem da sami, pod vodstvom trenera, napišu vlastiti projekt Razmjene mladih. Tijekom siječnja 2018. treneri će pružati pomoć polaznicima u dovršavanju njihovih projektnih prijava, pa će biti pripremljeni da svoje projektne prijedloge prijave na prvi slijedeći natječaj Eramsus + programa 15. veljače 2018. godine.

 

Nove objave

Arhiva

Kategorije objava