Održana edukativna prezentacija zakona za neprofitne organizacije za udruge s područja LAG-a Međimurski doli i bregi

Četvrtak, 3. srpnja 2014. | Novosti iz LAG-a

LAG Međimurski doli i bregi organizirao je Prezentaciju novog normativnog i regulatornog okvira za rad udruga i neprofitnih organizacija za predstavnike udruga i neprofitnih organizacija s područja LAG-a Međimurski doli i bregi (općine Gornji Mihaljevec, Nedelišće, Selnica, Strahoninec, Sv. Juraj na Bregu, Sv. Martin na Muri, Šenkovec i Štrigova).

Prva prezentacija održana je u srijedu 02. srpnja 2014. godine u konferencijskoj dvorani MESAP-a u Nedelišću. Pozivu se odazvalo 60 predstavnika udruga s područja LAG-a, a ponajviše iz južnog dijela LAG-a. Za sjeverni dio LAG-a održat će se još jedna edukativna prezentacija za udruge iste tematike slijedeću srijedu 09. srpnja u 16 sati u Lopatincu u Domu mladeži. Prijave za sudionike su do utorka, 08. srpnja na [email protected] ili na broj voditeljice LAG-a 098/932 3599.

Nakon pozdravne riječi dopredsjednice LAG-a Dijane Posavec, voditeljica LAG-a Vedrana Horvat je okupljenima prezentirala svrhu i djelovanje LAG-a Međimurski doli i bregi, kao i LEADER pristup koji je temelj za rad LAG-ova u Europskoj uniji. Prezentaciju novog normativnog i regulatornog okvira za rad udruga i neprofitnih organizacija su održali Darko Ciglar i Sandra Magdalenić iz Autonomnog centra – ACT Čakovec.

Prezentacija je sufinancirana sredstvima pretpristupnog EU programa IPARD kroz mjeru LEADER.

Arhiva

Kategorije objava