NOVI CIKLUS PROGRAMA „POKRENI NEŠTO SVOJE“

Petak, 1. ožujka 2024. | Otvoreni natječaji

ACT Grupa i Philip Morris Zagreb pozivaju hrvatske impact poduzetnike da prijave projekte s pozitivnim društvenim utjecajem na natječaj za program „Pokreni nešto svoje“. Ovaj program, koji će trajati šest mjeseci, nudi bespovratna sredstva i mentorsku podršku za razvoj poslovanja. Iz fonda ukupne vrijednosti 50.000 eura, pet najboljih kandidata će biti sufinancirano sa sedam tisuća eura, dok će preostalih pet dobiti potporu od tri tisuće eura

Program „Pokreni nešto svoje“ jedinstven je u Hrvatskoj po tome što od začetka mjeri društveni povrat ulaganja, odnosno mjeri novčanu vrijednost koju su korisnici programa stvorili u odnosu na uložena sredstva, a u 2023. program je oborio je vlastiti rekord.

Osim važnosti bespovratnih sredstava za razvoj proizvoda i ulaganja u poslovanje, dosadašnji sudionici programa posebno su istaknuli važnost mentorske podrške koja im je pomogla u tržišnom pozicioniranju i razvoju tvrtke, jačanju brenda i reputacije, održivog poslovanja i ostvarenju boljih financijskih rezultata. Posebno su istaknuti benefiti kvalitetnog umrežavanja s alumni zajednicom, kao i potencijalnim budućim korporativnim partnerima. Prošle je godine 10 kompanija sudjelovalo u ovom programu za razvoj poslovanja, riječ je o redom inovativnim poduzećima, poput kompanije Arya Intimo, koja proizvodi donje rublje za žene koje su prošle zahvat mastektomije i Red Forka, čiji je cilj uvesti standardizirane zdrave obroke u škole i vrtiće.

Prijavite se na program podrške poduzetnicima „Pokreni nešto svoje“ putem poveznice na natječaj, koji je otvoren od 26. veljače do 22. ožujka 2024.

Izvor: REDEA / POKRENI NEŠTO SVOJE

Arhiva

Kategorije objava