Natječaj za tip operacije 3.2.1. Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja

Srijeda, 15. srpnja 2020. | Otvoreni natječaji

Svrha natječaja

Svrha Natječaja je sufinanciranje troškova za provođenje aktivnosti predviđenih Planom informiranja i promoviranja, a u cilju poboljšanja svijesti potrošača o postojanju i specifikaciji proizvoda proizvedenih u okviru sustava zaštićenih oznaka izvornosti (ZOI) i zaštićenih oznaka zemljopisnog podrijetla (ZOZP) te sustava zajamčeno tradicionalnog specijaliteta (ZTS), kao i u sustavu ekološke proizvodnje.

Korisnici

Korisnici su skupine proizvođača, bez obzira na pravni oblik, sastavljene uglavnom od proizvođača ili prerađivača istog proizvoda, a koji sudjeluju u sustavima kvalitete (sustav zaštićenih oznaka izvornosti i zaštićenih oznaka zemljopisnog podrijetla, sustav zajamčeno tradicionalnog specijaliteta, nacionalnim sustavima kvalitete), udruge ekoloških poljoprivrednih proizvođača čiji su članovi proizvođači uključeni u ekološku proizvodnju u skladu s nacionalnim zakonodavstvom.

Visina javne potpore

Visina javne potpore je maksimalno 30.000 eura godišnje maksimalno do 100.000 eura na razdoblje od četiri godine, odnosno najduže do 2023. godine.

Prijave na novi natječaj za operaciju 3.2.1. će se zaprimati od 6. srpnja do 31. listopada 2020. godine, a sve informacije i potrebna dokumentacija dostupne su ovdje.

Arhiva

Kategorije objava