Naši članovi primili priznanja na Danima Hrvatskog turizma 2015.

Srijeda, 21. listopada 2015. | Novosti iz LAG-a

U Poreču su održani Dani Hrvatskog turizma 2015., na kojima su dodjeljena priznanja najboljim i najuspješnijim turističkim subjektima, zajednicama i pojedincima. Među najuspješnijima bili su i međimurski turistički djelatnici koji su primili čak četiri priznanja u nekoliko kategorija.

Destinacija Gornje Međimurje, koje je ujedno i područje LAG-a Međimurski doli i bregi, je dobila Priznanje Europske destinacija izvrsnosti.

Franjo Makovec, predsjednik Turističke zajednice Općine Sveti Martin na Muri dobio je Priznanje ‘Antun Štifanić’ za izniman doprinos u turizmu Republike Hrvatske.

Tatjana Hažić iz Jurovčaka i OPG-a Hažić dobila je Priznanje ‘Domaćin turističkog seljačkog domaćinstva’, dok su Terme Sveti Martin dobile Priznaje ‘Finalist u kategoriji održivi turizam’, koje je primio Branimir Blajić, direktor.

Ponosni smo što su svi dobitnici aktivni članovi LAG-a koji daju izniman doprinos turističkom razvoju našeg područja, a koje ima veliki potencijal kao jedna od rastučih turističkih destinacija Hrvatske. Turizam je ujedno bitan faktor gospodarskog i ruralnog razvoja područja LAG-a Međimurski doli i bregi.

 DSC_0457

Arhiva

Kategorije objava