NAJAVA BESPLATNIH KONZULTACIJA ZA PROJEKTNE IDEJE

Utorak, 1. prosinca 2015. | Novosti iz LAG-a

Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi u procesu je izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a Međimurski doli i bregi do 2020. godine, kojom će se osigurati preduvjeti za financiranje projekata javnog, gospodarskog i civilnog sektora s područja LAG-a iz dostupnih izvora, prvenstveno Programa ruralnog razvoja.
U sklopu strategije radi se BAZA PROJEKTNIH IDEJA I PROJEKATA na temelju kojih će se analizirati stvarne projektne potrebe područja LAG-a. S tim ciljem LAG prikuplja projektne ideje i projekte putem Projektnog obrasca u koji se skraćeno upisuju najbitniji opisni dijelovi projekta.

Molimo da nam ispunjene obrasce vratite na e-mail adresu LAG-a.

Vaše projektne ideje neće biti javno objavljene već će služiti isključivo za potrebe izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a. Molimo da informaciju proslijedite svim zainteresiranim nositeljima projektnih ideja.

***Kako bih Vam pomogli u ispunjavanju obrasca, najavljujemo besplatne konzultacije u uredu LAG-a Međimurski doli u Nedelišću u slijedećim terminima:
– četvrtak, 03.12.2015. u terminu od 12 do 16 sati u uredu LAG-a
– četvrtak, 10.12.2015. u terminu od 12 do 16 sati u uredu LAG-a

Molimo Vas da svoj dolazak na konzultacije najavite najkasnije dan ranije do 12 sati na e-mail [email protected] ili na 098/9323599 (Vedrana Horvat, voditeljica LAG-a).

Radujemo se suradnji na izradi Lokalne razvojne strategije LAG-a Međimurski doli i bregi do 2020. godine.

Arhiva

Kategorije objava