Na manifestaciji ‘’Dani Istre u Međimurju’’ predstavili se članovi LAG-a

Ponedjeljak, 4. ožujka 2019. | Novosti iz LAG-a

U Restoranu Mamica u Pušćinama, u subotu 02. ožujka 2019., održana je manifestacija ‘’Dani Istre u Međimurju’’ na kojoj su se okupili zainteresirani obrtnici, poduzetnici, ugostitelji i turistički djelatnici iz Međimurske i Istarske županije. Okupljenima su se obratili župani iz obiju županija. Uz kulinarski show i predstavljanje istarske i međimurske gastro scene, održana je i prezentacija najboljih vina ovih dviju poznatih vinskih regija.

 

U sklopu manifestacije održan je i sastanak istarske udruge „AgroRovinj“ i međimurske udruge „Najbolje z Međimurja“. Dogovoren je nastavak suradnje koja će biti i formalizirana potpisivanjem Sporazuma o suradnji dviju udruga te plasmana proizvoda u prodavaonice udruga. Kako obje udruge surađuju s hotelskim kućama i ugostiteljima koji svojim gostima nude domaće proizvode, u skoroj budućnosti Udruge će organizirati i predstavljanje proizvoda u Istri i Međimurju.

Svoje su proizvode istarskim gostima predstavili članovi LAG-a Međimurski doli i bregi, OPG Sarač Nedin i OPG Željko Trupković.

 

Foto izvor: Međimurska županija

Arhiva

Kategorije objava