Ministarstvo poljoprivrede organiziralo radionicu za LAG-ove

Utorak, 19. travnja 2016. | Novosti iz LAG-a

Ministarstvo poljoprivrede je dana 15. travnja 2016. godine organiziralo radionicu za LAG-ove „Razmjena iskustva vezano za izradu lokalne razvojne strategije LAG-ova u Republici Hrvatskoj za programsko razdoblje 2014.-2020.“ na kojem je sudjelovao i LAG Međimurski doli i bregi.
Svrha radionice je bila razmjena iskustva između LAG-ova koja su stečena tijekom izrade lokalne razvojne strategije LAG-ova za programsko razdoblje 2014.-2020. u cilju otklanjanja eventualnih nedostataka istih do podnošenja Zahtjeva za potporu na natječaj za Podmjeru 19.2.
Program radionice sastojao se od uvodnog djela u kojem se izlagao program radionice, izlaganja iskustva izrade lokalne razvojne strategije gdje su svoja iskustva podijelili predstavnici LAG-a Podravina, LAG-a Adrion te LAG-a Bilogora – Papuk. Nakon toga uslijedila je pauza za ručak, nakon čega se odvijao rad u grupama gdje su se izmjenjivala iskustava izrade lokalne razvojne strategije. Nakon izmijenjenih iskustava prezentirali su se zaključci sa radionice čime je i sama radionica bila zatvorena.

Arhiva

Kategorije objava