Manifestacija Dani zahvalnosti 2018. održana u Nedelišću

Ponedjeljak, 15. listopada 2018. | Novosti iz LAG-a

Tradicionalna jesenska manifestacija Dani zahvalnosti u Nedelišću održana je petnaesti put u subotu, 13. listopada 2018. godine u dvorani MESAP-a. Organizator ove manifestacije je član LAG-a, Turistička zajednica Općine Nedelišće.

Više od 80 izlagača iz Međimurske, Varaždinske županije, Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarsko-bilogorske županije, Slovenije i Mađarske izložili su i predstavili plodove svog rada, tradicijske rukotvorine, stare zanate i obrte, ali i bogatu tradicionalnu gastronomiju.

U bogatom kulturno-umjetničkom programu sudjelovali su polaznici Dječjeg vrtića Zvončić iz Nedelšća, folklorna skupina Rugyecske Tancegyuttes iz Mađarske, Udruga umirovljenika iz Nove Gradiške, mažoretkinje iz Nedelišća i Murskog Središća, KUU Seljačka sloga iz Nedelišća, KUD Vodnjan, KUD Marijan Pavleković-Pajo iz Otrovanca i KUD Obrež.

LAG je svoje djelovanje predstavio putem promotivnog info pulta, a na manifestaciji su sudjelovali i mnogi članovi LAG-a: Dječji vrtić Zvončić Nedelišće, Udruga Pogled, Udruga Mažoretkinja Nedelišća, Udruga uzgajivača malih životinja Nedelišće, KUU Seljačka sloga Nedelišće, Pjevački zbor Josip Vrhovski Nedelišće, OPG Željko Trupković, OPG Christian Preložnjak, OPG Dijana Sakač, OPG Rajka Čekunec i OPG Željko Vugrinec.

Izvor fotografija: TZ Općine Nedelišće

 

Arhiva

Kategorije objava