LAG sudjelovao na Prvom festivalu sporta u organizaciji Općine Nedelišće

Utorak, 28. studenoga 2023. | Novosti iz LAG-a

U dvorani MESAP-a u Nedelišću u subotu, 25. studenog 2023. godine, održan je prvi Festival sporta, zdravlja i zdrave hrane pod nazivom Zdrovje Fest.

Festival je organizirala i provela Općina Nedelišće u sklopu projekta „Zdrovlje prije sega“ u partnerstvu sa Međimurskom županijom i Udrugom dijabetičara Nedelišće. Cilj projekta je promovirati zdrav način života, poticati tjelesnu aktivnost, informirati zajednicu o važnosti zdrave prehrane te pridonijeti podizanju svijesti o važnosti brige o vlastitom zdravlju.

ZdrovjeFest je okupio brojne sportske organizacije poput nogometa, rukometa, odbojke, gimnastike, košarke, kuglanja badmintona, stolnog tenisa, boksa, karatea, fitnes trenere te su organizirane sportske aktivnosti za sve generacije. Također su se razmjenjivale korisne informacije i provodile konzultacije sa stručnim osobljem Županijske bolnice Čakovec, a sve sa ciljem poboljšanje zdravstvenog stanja. Također, posjetitelji su imali priliku saznati bitne informacije o zdravoj prehrani i samoj pripremi zdravih jela.

LAG Međimurski doli i bregi je zajedno sa svojim članovima sudjelovao na festivalu usmjerenom na promoviranje zdravih životnih navika i vitalnosti. Zahvaljujemo se članovima LAG-a: OPG Dobranić Mladen, OPG Čekunec Rajka, OPG Preložnjak Christian – KRISTOŠ, OPG Vugrinec Željko, OPG Slavica Šegović ispred Udruge DUGA i OPG Vinko na sudjelovanju, aktivnoj promociji svojih proizvoda, zdravih namirnica i prerađevina.

Arhiva

Kategorije objava