LAG sudjelovao na 10. savjetovanju hrvatskih voćara

Četvrtak, 5. ožujka 2015. | Novosti iz LAG-a

LAG Međimurski doli i bregi organizirao je promidžbeni događaj na 10. savjetovanju hrvatskih voćara s međunarodnim sudjelovanjem od 26. do 28. veljače 2015. godine u Toplicama Sveti Martin.
LAG je svoje djelovanje tijekom trajanja savjetovanja predstavio putem informativnog pulta i podjelom promotivnih materijala, a svoje tradicijske proizvode predstavio je i član LAG-a Udruga “Međimurske roke”. Posjetitelji su imali mogućnost informirati se putem interakcije s voditeljicom LAG-a, predsjednicom LAG-a i prisutnih članova LAG-a o Lokalnoj akcijskoj grupi Međimurski doli i bregi, njenom djelovanju i LEADER pristupu. Prvi dan savjetovanja, voditeljica LAG-a Vedrana Horvat je sudjelovala na skupu kao predavač te je prezentirala LEADER pristup i LAG prisutnim sudionicima.
Uz glavne organizatore Hrvatsku voćarsku zajednicu i Savjetodavnu službu, suorganizatori i domaćini savjetovanja bili su Udruga voćara, vinogradara i povrćara Sveti Martin na Muri, Općina Sveti Martin na Muri te LifeClass Terme Sveti Martin, sve članovi LAG-a Međimurski doli i bregi. Savjetovanje s temom „Udruživanje kao uvjet daljnjeg razvoja hrvatskog voćarstva“ okupilo je 300-tinjak sudionika kojima su predavali eminentni stručnjaci iz Hrvatske, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Arhiva

Kategorije objava