LAG-ovi planirali zajedničke projekte u Međimurju

Četvrtak, 29. listopada 2015. | Novosti iz LAG-a

Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi bila je 19. listopada domaćin radionice LAG-ova s temom planiranja zajedničkih projekata u sklopu Lokalne razvojne strategije te kreiranja zajedničke prijave projekta na transnacionalni program Dunav. Na radionici su usuglašene uloge partnera, projektne aktivnosti te budžet u projektu čiji je nositelj Društvo Hrvata iz Koljnofa.

Sastanku su prisustvovali predstavnici pet lokalnih akcijskih grupa s područja Republike Hrvatske (LAG Prizag, LAG Frankopan, LAG Gorski kotar, LAG Valis Colapis i LAG Međimurski doli i breg), mađarskih LAG-ova (Alpokalja – Fertő Táj i A Bakonyert), predstavnici Općine Kiseljak iz Bosne i Hercegovine te vodeći projektni partner iz Mađarske, Društvo Hrvata. Radionicu su vodile predstavnice mađarskih LAG-ova, a održana je u Međimurskim dvorima u Lopatincu.

Prisutne je pozdravio Anđelko Nagrajsalović, načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu, a Marijan Martinjaš iz Međimurskih dvora je tijekom ručka prezentirao razvojne projekte tvrtke koja se bavi ugostiteljstvom i turizmom.

Arhiva

Kategorije objava