LAG organizirao tečaj “Digitalna fotografija za poduzetnike”

Ponedjeljak, 20. siječnja 2020. | Novosti iz LAG-a

U prostorijama Općine Strahoninec održani je trodnevni foto tečaj na temu „Digitalna fotografija za poduzetnike“ kojeg su organizirali LAG Međimurski bregi i doli u suradnji s dvojicom iskusnih edukatora, Davorom Žerjavom i Davorinom Manceom iz Fotokluba Čakovec.

Tečaj se sastojao od teoretskog i praktičnog dijela i ciljano je bio prilagođen potrebama poduzetnika. Fotoklub Čakovec osigurao 5 kompleta DSLR fotoaparata koji su se koristili za praktični dio radionice te dva kompleta rasvjete (bljeskave i kontinuirane).

Tečaj je bio podijeljen na tri modula; Modul 1. Osnove fotografije, Modul 2. Svjetlo, Modul 3. Praktična fotografija i obrada fotografije. Modul 1 bio je vezan uz ekspoziciju, mjerenje svjetla, ravnotežu bijele boje, modul 2. bio je vezan uz korištenje prirodnoga i umjetnoga (kontinuiranog i bljeskavog) svjetla, dok je modul 3. bio vezan uz praktični rad snimanja predmeta, reklama, interijera, eksterijera i događaja, snimanje mobitelom te demonstraciju obrade fotografije i pripreme za različite namjene i medije.

Arhiva

Kategorije objava