LAG na sajmu MESAP Libar

Srijeda, 13. travnja 2016. | Novosti iz LAG-a

LAG Međimurski doli i bregi je sa svojim članom Mladi informatičari Strahoninca sudjelovao na 9. po redu sajmu knjiga MESAP Libar koji se održavao od 08.04. – 10.04.2016. godine u Nedelišću u dvorani MESAP-a. Sajam ima 9 godina dugu tradiciju održavanja, a ove godine je ponuda sajma proširena učilima, informatičkom opremom, audio i video tehnikom, glazbenim instrumentima i opremom te uređajima i priborom za grafičku industriju, uz već tradicionalnu školsku i obrazovnu literaturu, dječju literaturu, beletristiku te stručnu literaturu.

Na sajmu se predstavio i naš član, udruga Mladi informatičari Strahoninca koji su interes djece, ali i odraslih privlačili robotima, programiranjem te prezentacijom svog dugogodišnjeg rada sa djecom i mladima.

Sajam su posjetili i brojni učenici iz osnovnih i srednjih međimurskih škola te srednjih škola iz susjedne nam Varaždinske županije. Ove godine, kako govore organizatori, sajam je bio najposjećeniji do sada, a dobrim rezultatima pridonijeli su popratni sadržaji kao što su stručni skupovi, književni susreti, kazališne predstave te popratni zabavni program.

Arhiva

Kategorije objava