LAG na radnom sastanku i manifestaciji Branje grojzdja u Pregradi

Srijeda, 4. listopada 2017. | Novosti iz LAG-a

Na poziv LAG-a Zagorje-Sutla dana 22.09.2017. godine predstavnici LAG-a Međimurski doli i bregi sudjelovali su na radnom sastanku o provedbi Lokalnih razvojnih strategija i na manifestaciji Branje grojzdja u Pregradi.
Na radnom sastanku raspravljano je o prilagođavanju financijskih alokacija ugovorenih kroz Podmjeru 19.2. Programa ruralnog razvoja te izmjenama LRS po pojedinim LAG-ovima. Svi prisutni su istaknuli važnost razmjene iskustva i suradnje među LAG-ovima u provedbi Lokalnih razvojnih strategija u narednom periodu. Sastankom je potvrđena dosadašnja dobra suradnja između navedena dva LAG-a koja će se nastaviti i dalje.
Predstavnici LAG-ova su nakon sastanka sudjelovali na tradicijskom sajmu i degustaciji vina koja se održavala u okviru manifestacije Branje Grojzdja u Pregradi. Ova manifestacija koja inače traje punih deset dana uprizoruje branje i preradu grožđa u vino starim tradicijskim alatima. LAG Međimurski doli i bregi je na svojem štandu predstavio vrhunska vina i promotivne materijale svojih članova vinara.

Arhiva

Kategorije objava