LAG Međimurski doli i bregi sa članovima na sajmu MESAP Jesen 2018.

Ponedjeljak, 19. studenoga 2018. | Novosti iz LAG-a

Sajamska manifestacija MESAP Jesen održana je 17. i 18. studenog 2018. godine u Nedelišću, a po 12. puta zaredom na njoj su se predstavili gospodarstvenici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva i udruge s bogatom ponudom roba i usluga s područja poljoprivrede, ekologije i zdrave prehrane, obnovljivih izvora energije i pčelarstva.

Na promotivnom pultu LAG-a Međimurski doli i bregi posjetitelji sajma mogli su se informirati o aktualnim novostima, projektima i aktivnostima LAG-a te natječajima koji se planiraju realizirati kroz provedbu Lokalne razvojne strategije LAG-a 2014. – 2020.

Na štandu LAG-a svoje proizvode i usluge predstavili su se članovi LAG-a OPG Vugrinec Željko, OPG Rajka Čekunec, Udruga oboljelih od celijakije SZ Hrvatske, OPG Sakač Dijana, OPG Sarač Nedin, OPG Preložnjak Christian, OPG Mirjana Biber, Udruga Creative, Udruga žena Strahoninec, OPG Željko Trupković, Udruga žena Breza Brezje, OPG Ivan Kofjač i OPG Hrustek Igor.

Kao jedna od sajamskih aktivnosti, održana su zanimljiva predavanja o kratkim opskrbnim lancima, tehnologiji pčelarenja i apiterapiji, a bilo je organizirano i natjecanje lovačkih društava u pripremanju lovačkog gulaša.

 

Arhiva

Kategorije objava