LAG Međimurski doli i bregi na sajmu MESAP 2014.

Ponedjeljak, 23. lipnja 2014. | Novosti iz LAG-a

LAG Međimurski doli i bregi organizirao je nastup na Međimurskom sajmu poduzetništva MESAP 2014. od 13. do 15. lipnja u Nedelišću.

U okviru izložbenog prostora LAG-a izlagali su članovi Udruga žena „Breza“ Brezje (ručni radovi), HR-KONCEPT d.o.o. (projekt umrežavanja proizvođača domaćih proizvoda Finoteka.com), ANLETE j.d.o.o. (bazgin sok i košnice), OPG Čekunec (domaći džemovi) i OPG Preložnjak (povrće), a za promociju kvalitetnih vina s područja LAG-a pobrinuli su se članovi OPG Hažić, OPG Dvanajščak, OPG Kerman i OPG Črnčec (voćna vina).

LAG Međimurski doli i bregi je u suradnji s MESAP-om organizirao i popratna stručna predavanja prvi dan sajma. Damira Vresk (Čakra d.o.o./Županijski tim za informiranje) je prisutnima predstavila „Program ruralnog razvoja 2014-2020“, Hrvoje Kolman (HR-KONCEPT d.o.o.) održao je predavanje „Pomoć u plasmanu domaće hrane i vina –  projekt FINOTEKA.com“, a Josip Bacinger (Bercon d.o.o.) prezentirao je temu „Kako pripremiti razvojni projekt za sufinanciranje iz EU fondova?“.

Tijekom sajma posjetitelji su imali mogućnost informirati se o Lokalnoj akcijskoj grupi Međimurski doli i bregi, njenom djelovanju i članovima što je bio i cilj organizacije promotivnog nastupa na sajmu.

Arhiva

Kategorije objava