Konferencija “Mogućnosti za poljoprivredu i turizam kroz društveno poduzetništvo“

Petak, 17. ožujka 2023. | Novosti iz LAG-a

LAG Međimurski doli i bregi sudjelovao je na konferenciji, 16. ožujka 2023. godine, pod nazivom “Mogućnosti za poljoprivredu i turizam kroz društveno poduzetništvo“ u Svetom Martinu na Muri. Konferenciju su organizirali Lokalna akcijska grupa Vallis Colapis zajedno s društvenim poduzećem HR-Koncept d.o.o.

Konferencija je održana u sklopu projekta „Razvoj tržišta domaće hrane kroz društveno poduzetništvo“ koje je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Na konferenciji  su sudjelovali različiti sudionici koji su podijelili svoja iskustva s društvenim poduzetništvom. LAG Vallis Colapis predstavio je voditelj ureda, Milan Medić, direktorica Jasmina Cvetković predstavila je društveno poduzeće Aurora Colapis d.o.o., a Ivana Francišković Olrom predstavila je udrugu Eko Pan. Hrvoje Kolman, vlasnik najvećeg domaćeg web portala za prodaju (Finoteka i Fonoteka dostava), nositelj ovog projekta , te ujedno i član našeg LAG, predstavio je svoju tvrtku HR-Koncept d.o.o. Svi predstavnici na konferenciji bave se društveno odgovornim poduzetništvom.

Arhiva

Kategorije objava