JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA SU/FINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKATA UDRUGA U MEĐIMURSKOJ ŽUPANIJI 2024.

Ponedjeljak, 9. listopada 2023. | Otvoreni natječaji

Međimurska županija raspisala je JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA za Javni natječaj za su/financiranje programa i projekata udruga koji su od interesa za Međimursku županiju u području zaštite prava potrošača, zdravstvene i socijalne zaštite, brige o djeci i mladima te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva u 2024. godini.

Upravni odjel za civilno društvo i ljudska prava Međimurske županije poziva na dostavu iskaza interesa sve udruge koje planiraju prijaviti svoje projekte i programe za su/financiranje iz Proračuna Međimurske županije u 2024. godini u prethodno navedenim područjima rada.

Udruge mogu iskazati interes za prijavu na Javni natječaj za su/financiranje programa i projekta u 2024. godini u sljedećim prioritetnim područjima:

  • Prioritetno područje 1 – zaštita prava potrošača
  • Prioritetno područje 2 – branitelji iz Domovinskog rata i njihove obitelji
  • Prioritetno područje 3 – umirovljenici
  • Prioritetno područje 4 – zdravstvena i socijalna zaštita, osobe s invaliditetom
  • Prioritetno područje 5 – briga o djeci i mladima, ljudska prava, demokratizacija i ostala područja od interesa za razvoj civilnog društva.

Sve zainteresirane udruge koje planiraju prijaviti svoje projekte i programe za su/financiranje iz Proračuna Međimurske županije u 2024. godini trebaju dostaviti popunjeni Obrazac 1 – Iskaz interesa za prijavu na Javni natječaj za su/financiranje programa i projekata udruga koji su od interesa za Međimursku županiju u području zaštite prava potrošača, zdravstvene i socijalne zaštite, brige o djeci i mladima te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva u 2024. godini.

Prilikom iskazivanja interesa, troškove je potrebno realno planirati.

Rok za iskaz interesa i dostavu obrasca je 19. listopad 2023. godine (četvrtak).

Prijava se dostavlja u elektroničkom obliku na e-mail: [email protected]

Sve informacije i prilozi dostupni su OVDJE.

Izvor: REDEA

Istaknuta slika: Luka Bahun

Arhiva

Kategorije objava