Edukativna radionica održana u Međimurskim dvorima

Četvrtak, 28. studenoga 2019. | Novosti iz LAG-a

LAG Međimurski doli i bregi sudjelovao je u  Međimurskim dvorima 27.11.2019. godine na edukativnoj radionici Važnost turističkih priča za razvoj i promociju seoskog turizma. Cilj radionice bio  je podizanje prepoznatljivosti seoskog turizma Sjeverne Hrvatske. Predavači radionice bili su Goran Rihelj i Aleksandra Kuratko Pani. Na radionici su sudjelovali predstavnici pooljoprivrednih gospodarstava koji se bave pružanjem ugostiteljskih i turističkkih usluga s područja Međimurske, Varaždinske i Koprivničko – Križevačke županije.

Uvodno predavanje započeo je Rudi Grula, voditelj ureda Turističke zajednice Međimurske županije i Jasmina Rakić Horvat članica Upravnog odbora Udruge ruralnog turizma Hrvatske.

Jasmina Rakić Horvat predstavila je obiteljsko imanje “Rakić” koji se nalazi u malom selu Čabraji u okolici Križevaca. Nakon kratkog predstavljanja imanja predavanje nastavlja Goran Rihelj koji nam pokušava približiti pojam “Pričanja priče” edukacija i diskusija o važnosti storrytellinga u turizmu. Radionica se završava promocijom seoskog turizma – Idemo na selo koju vodi Aleksandra Kuratko Pani voditeljica Udruge.

Arhiva

Kategorije objava