Doprinesite izradi Lokalne razvojne strategije na radionici 30.11. u Sv. Martinu na Muri

Četvrtak, 26. studenoga 2015. | Novosti iz LAG-a

POZIV

na radionicu za izradu Lokalne razvojne strategije 2014.-2020.

LAG-a Međimurski doli i bregi

u ponedjeljak, 30. studenog 2015. u 17 sati u Svetom Martinu na Muri

Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi u procesu je izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a Međimurski doli i bregi do 2020. godine, kojom će se osigurati preduvjeti za financiranje projekata javnog, gospodarskog i civilnog sektora s područja LAG-a iz dostupnih izvora, prvenstveno Programa ruralnog razvoja.

Kako bi se osiguralo partnerstvo što šireg kruga zainteresiranih institucija, poduzetnika, poljoprivrednih gospodarstava, udruga i pojedinaca koji su upoznati s razvojnim problemima i potrebama područja LAG-a, pozivamo Vas na drugu radionicu za izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a Međimurski doli i bregi do 2020. godine koja će se održati u ponedjeljak, 30. studenog 2015. godine u 17 sati u Kongresnoj dvorani Općine Sveti Martin na Muri za područje Općine Sveti Martin na Muri, Općine Štrigova, Općine Selnica, Grada Mursko Središće i Općine Podturen te za sve ostale zainteresirane osobe s područja cijelog LAG-a.

Teme radionice:

– rasprava o analitičkoj podlozi lokalne razvojne strategije,

– identifikacija razvojnih problema i potreba,

– identificiranje ključnih elemenata SWOT analize (analiza snaga, slabosti, prilika i prijetnji),

– prikupljanje postojećih projektnih ideja.

Molimo Vas da svoj dolazak na radionicu potvrdite najkasnije do ponedjeljka 30.11.2015. do 12 sati na e-mail [email protected] ili na 098/9323599 (Vedrana Horvat, voditeljica LAG-a). Predviđeno trajanje radionice je do 2 sata.

Radujemo se suradnji na izradi Lokalne razvojne strategije LAG-a Međimurski doli i bregi do 2020. godine.

Arhiva

Kategorije objava