Otvorene prijave za 3. Hrvatski ruralni parlament u Vodicama

Četvrtak, 2. svibnja 2019. | Novosti iz LAG-a

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji sa Mrežom za ruralni razvoj i Hrvatskom mrežom za ruralni razvoj od 20. do 23. svibnja 2019. organiziraju 3. Hrvatski ruralni parlament pod nazivom ”PAMETNA SELA!” koji će se održati u Vodicama i Tisnu.

Cilj nacionalnog ruralnog parlamenta je čuti i uvažiti glas ruralnih zajednica. Ruralni parlamenti europskih zemalja postaju istinski izraz participativne demokracije. Na ruralnom parlamentu stanovnici ruralnih područja imaju priliku utjecati na politiku i provedbu ruralnog razvoja te ojačati veze i partnerstva. Namijenjen je dionicima ruralnog razvoja iz svih sektora i na svim razinama.

Središnja tema ovog parlamenta bit će “pametna sela”, a dotaknuti ćemo se i budućnosti zajedničke poljoprivredne politike te strateškog plana razvoja poljoprivrede i ribarstva za novo programsko razdoblje 2021. – 2027.

Preliminarni program i prijavu za 3. Hrvatski ruralni parlamenta možete preuzeti ovdje: PROGRAM

Na mrežnoj stranici Hrvatskog ruralnog parlamenta ruralniparlament.com doznajte novosti o 3. Hrvatskom ruralnom parlamentu (HRP), a možete se prisjetiti kako je bilo i na 2. HRP-u, održanom u Međimurju, pogledati galeriju fotografija i kontaktirati nas s pitanjima i prijedlozima.

Vidimo se na 3. HRP-u!

 

Arhiva

Kategorije objava