U Belici održana informativna radionica za LAG Natječaj

Ponedjeljak, 7. svibnja 2018. | Novosti iz LAG-a

U Belici je 05. svibnja 2018. godine u sklopu Skupštine „Udruge međimurskih proizvođača merkantilnog krumpira“ održana informativna radionica LAG-a Međimurski doli i bregi vezana uz LAG Natječaj „Potpora razvoju malim poljoprivrednim gospodarstvima“ za tip operacije 1.1.3. (6.3.1.).

Na radionici su sudjelovali potencijalni prijavitelji projekata s područja Općine Belica. Prisutnima su se obratili predsjednica LAG-a Sanja Krištofić, koja je predstavila najvažnije informacije vezane uz LAG Natječaj, Damir Mesarić, predsjednik Udruge, te predstavnica Savjetodavne službe Ljiljana Kocen.

Dodatne radionice za potencijalne prijavitelje održat će se u Nedelišću 07. svibnja u prostorijama MESAP-a, s početkom u 18:00 sati, u Maloj Subotici 14. svibnja u prostorijama Doma kulture općine Mala Subotica u 18:00 sati, te u Murskom Središću 15. svibnja, u prostorijama Centra za kulturu Rudar s početkom u 18:00 sati.

Rok za podnošenje prijave projekata je od 17.05. do 20.06.2018. godine. Sve dodatne informacije o Natječaju možete dobiti na web stranicama LAG-a.

Arhiva

Kategorije objava