Rezultati 5. fotografskog natječaja “Moji doli i bregi”

Petak, 30. kolovoza 2019. | Novosti iz LAG-a

LAG Međimurski doli i bregi raspisao je 5. Fotografski natječaj „Moji doli i bregi“ koji je trajao od 03. svibnja do 31. srpnja 2019. godine.

Tema foto natječaja bila je poljoprivredna proizvodnja, tradicijska baština, eno-gastro i turistički sadržaji na području LAG-a, a fotografija je morala sadržavati “vredne ljude kak delaju” – provode različite aktivnosti, odmaraju i uživaju u specijalitetima i ljepotama Međimurja.

Sadržaj fotografije morao je biti povezan s temom, a fotografije su morale biti snimljene na području LAG-a Međimurski doli i bregi, tj. na području Općine Belica, Općine Domašinec, Općine Gornji Mihaljevec, Općine Mala Subotica, Općine Nedelišće, Općine Selnica, Općine Strahoninec, Općine Sveti Juraj na Bregu, Općine Sveti Martin na Muri, Općine Šenkovec, Općine Štrigova, Općine Podturen, Općine Pribislavec i Grada Mursko Središće.

Na natječaj je pristiglo 16 fotografija, a žiriranje pristiglih fotografija obavljeno je 29. kolovoza 2019. Zbog malog broj fotografija pristiglih na natječaj, odabrane su 3 najbolje fotografije. Nagrade za njih osigurali su članovi LAG-a Međimurski doli i bregi: OPG Igor Hrustek, OPG Rajka Čekunec, OPG Vesna Branilović, Toplice Sveti Martin, OPG Tatjana Hažić, OPG Vugrinec Željko, OPG Željko Trupković, OPG Nedin Sarač i Turistička zajednica Općine Nedelišće.

Najbolje fotografije donosimo u nastavku:

1. Alenka Novak

2. Miroslava Novak

3. Željko Medved

Arhiva

Kategorije objava