Radionica za provedbu Mjere 19 u Križevcima

Srijeda, 13. lipnja 2018. | Novosti iz LAG-a

Ministarstvo poljoprivrede i Mreža za ruralni razvoj u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i LAG-ovima organizirali su regionalne radionice za LAG-ove u svrhu pripreme na natječaje za tipove operacija 19.3.1. »Priprema aktivnosti projekta suradnje«, 19.3.2. »Provedba aktivnosti projekta suradnje« i 19.4.1. »Tekući troškovi i animacija« unutar Mjere 19. »Potpora lokalnom razvoju u okviru inicijative LEADER (CLLD – lokalni razvoj pod vodstvom zajednice)« Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske.

Za LAG-ove s područja Međimurske, Varaždinske, Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Sisačko-moslavačke, Koprivničko-križevačke i Krapinsko-zagorske županije radionica je održana 11. lipnja 2018. godine u Križevcima, u suorganizaciji LAG-a Prigorje.

U konferencijskoj dvorani Razvojnog centra i tehnološkog parka predstavnici Ministarstva i APPRRR-a prezentirali su Izmjene i dopune Pravilnika o provedbi podmjere 19.2., 19.3. i 19.4., Natječaj za tip operacije 19.3.1. i 19.3.2. i Natječaj za tip operacije 19.4.1.

Ovo je bila jedna od 4 radionica organiziranih s ciljem informiranja LAG-ova o novostima vezanim uz provođenje Mjere 19., dok su ostale radionice održane u Kneževim Vinogradima, Selcu i Vodicama.

Arhiva

Kategorije objava