Radionica „Izgradi autentičnu priču“ za članove LAG-a Međimurski doli i bregi

Četvrtak, 24. studenoga 2022. | Novosti iz LAG-a

U srijedu, 23. studenog 2022. godine, u okviru Interreg Adrion projekta Adrionet kojeg provodi REDEA,  organizirana je radionica na temu „Izgradi autentičnu priču“ za članove LAG-a Međimurski doli i bregi i LAG-a Mura – Drava. Radionicu je održala Nina Novinić, vlasnica agencije Destinova.

Radionica je imala dva segmenta, teorijski i praktični dio. Kroz teorijski dio sudionici su se upoznali sa „storytelling“ konceptom, odnosno kako započeti svoju autentičnu turističku priču, što je „brandiranje“ i zašto je važno raditi na brandu te koje su prednosti uspješnog brediranja.

Praktični dio odnosio se na četiri ključna pojma: temelj branda, diferencija, idealni gosti i jedinstvena/autentična priča. Sudionici su tako, svako za sebe, odgovarali na pitanja koja su se odnosila na svaki od četiri ključna pojma te su po završetku praktičnog dijela prezentirali što su zapisali.

Na kraju radionice, predavačica je prezentirala gdje je moguće predstaviti svoju priču. Pojasnila je zašto je važno oglašavati se na digitalnim kanalima poput društvenih mreža, ali koje su još mogućnosti oglašavanja, zašto je važno imati internetsku stranicu te koje su prednosti i nedostaci kod samostalnog oglašavanja ili oglašavanja pomoću posrednika.

Istaknuta slika: LAG Međimurski doli i bregi

Arhiva

Kategorije objava