POZIV NA ISKAZ INTERESA  sudjelovanje na  4. Međunarodnoj izložbi bučinog ulja Alpe – Adria

Četvrtak, 24. ožujka 2022. | Novosti iz ruralnog razvoja

Varaždinska županija ove godine četvri put organizira Međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe – Adria. Izložba će biti održana u subotu, 21. svibnja 2022. godine, u Županijskoj palači, sjedištu Varaždinske županije, a na njoj će biti ocjenjivana rafinirana i nerafinirana bučina ulja.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane s područja Međimurske županije koji žele sudjelovati na 4. međunarodnoj izložbi bučinog ulja Alpe – Adria da se jave u Varaždinsku županiju, te ih obavještavamo da će biti  u obvezi sama podmiriti nastale troškove, a nakon plaćanja računa  mogu se javiti na Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi Međimurskoj županiji.

Pobjednike očekuju vrijedne nagrade.

Najbolje ocjenjeno ulje osvojiti će novčanu nagradu u iznosu od 2.000 EUR-a.

Molimo zainteresirane proizvođače da ispunjene prijavne obrasce (u prilogu) dostave najkasnije do 31. ožujka 2022. godine na adresu: Upravni odjel za poljoprivredu i zaštitu okoliša, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin ili na e-mail: [email protected].

Prikupljanje uzoraka za ocjenjivanje provoditi će se od 04.04.2022. – 05.04.2022. (ponedjeljak-utorak) od 08-12 sati u prostorijama županije (Upravni odjel za poljoprivredu i zaštitu okoliša, Franjevački trg 7, Varaždin).

Dostavljaju se 3 boce;

  • 2 boce ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama (bez etiketa) za ocjenjivanje bučinog ulja,
  • 1 boca ulja sa etiketom u svrhu izlaganja i degustacije na navedenoj Izložbi.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u Upravni odjel za poljoprivredu i zaštitu okoliša Varaždinske županije na broj telefona: 042/390-580 i 042/390-582 ili na e-mail adresu: [email protected] .

Izvor: Međimurska županija

Istaknuta slika: LAG Međimurski doli i bregi

Arhiva

Kategorije objava