OTVOREN JE 3. FOTOGRAFSKI NATJEČAJ „MOJI DOLI I BREGI“

Utorak, 11. srpnja 2017. | Novosti iz LAG-a

 1. FOTOGRAFSKI NATJEČAJ

      „Moji doli i bregi“

 1. Organizator fotografskog natječaja „Moji doli i bregi“ je Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi.
 2. Pravo sudjelovanja imaju sve osobe koje se bave fotografijom, bez obzira na prebivalište, spol, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost. Prava sudjelovanja izuzeti su članovi ocjenjivačkog žirija, osobe u organizacijskom odboru te osobe mlađe od 16 godina.
 3. Tema foto natječaja je „Moji doli i bregi“. Sudionici se pozivaju na dokumentiranje i stvaranje vlastitog doživljaja zadane teme. Sadržaj fotografije mora biti povezan s prirodnim ljepotama, poljoprivredom, turizmom, kulturnom baštinom ili manifestacijama na području Lokalne akcijske grupe Međimurski doli i bregi, tj. na području Općine Belica, Općine Domašinec, Općine Gornji Mihaljevec, Općine Mala Subotica, Općine Nedelišće, Općine Selnica, Općine Strahoninec, Općine Sveti Juraj na Bregu, Općine Sveti Martin na Muri, Općine Šenkovec, Općine Štrigove, Općine Podturen, Općine Pribislavec i Grada Mursko Središće.
 4. Svaki sudionik može poslati 2 pojedinačne fotografije. Obrada fotografija dopuštena je do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja. Propisana veličina fotografije je min. 2000px po širini. Prijavljene fotografije moraju biti u JPG ili JPEG formatu. Autori/ice nagrađenih fotografija bit će zamoljeni/e dostaviti ih u punoj rezoluciji.
 5. Natječaj traje od 15. srpnja do 15. rujna 2017. godine.
 6. Fotografije se šalju na adresu elektronske pošte [email protected] s naznakom lokacije na kojoj je snimljena fotografija, imenom i prezimenom i datumom rođenja autora, adresom elektronske pošte i brojem telefona.
 7. Sudionici foto natječaja „Moji doli i bregi“ suglasni su s objavom fotografija na web stranici LAG-a Međimurski doli i bregi https://lag-medjimurskidoliibregi.hr/ i Facebook stranici https://www.facebook.com/LAGMedjimurskidoliibregi .
 8. Sve pristigle fotografije objavit će se u zajedničkom albumu na službenoj Internet i Facebook stranici LAG-a.
 9. Najbolje 3 fotografije odabrat će ocjenjivački žiri sastavljen od tri člana koji ne mogu sudjelovati u natječaju. Rezultati natječaja bit će objavljeni na Internet i Facebook stranici LAG-a Međimurski doli i bregi do 30. rujna 2017. godine.
 10. Sva autorska prava na poslane fotografije ostaju u vlasništvu autora, ali LAG Međimurski doli i bregi zadržava pravo objavljivanja svih prijavljenih fotografija u tiskanom i elektronskom izdanju LAG-a Međimurski doli i bregi, te na svojoj Internet i Facebook stranici. LAG Međimurski doli i bregi se obvezuje sve fotografije potpisivati imenima i prezimenima autora prilikom korištenja.
 11. Svaka autorica/autor snosi osobnu odgovornost za ono što predstavljaju njegova djela.
 12. Radovi koji ne podliježu temi i tehničkim karakteristikama neće biti prihvaćeni ni ocjenjivani.
 13. Autori odabranih fotografija bit će nagrađeni bogatim poklon paketima članova LAG-a Međimurski doli i bregi
  iPiccy-collage 3

Arhiva

Kategorije objava