Online radionica: Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva

Ponedjeljak, 20. lipnja 2022. | Novosti iz ruralnog razvoja

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva?” koju će u petak, 1. srpnja 2022. održati udruga SMART iz Rijeke.

PRIJAVA:
ONLINE RADIONICA UDRUGE SMART RIJEKA, 1.7.2022. – Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva

Cilj radionice je upoznati sudionike s definicijom, strategijama i pristupima u prikupljanju sredstava te različitim izvorima i tehnikama prikupljanja sredstava. Mole se zainteresirani da se na radionicu prijave samo ako na radionici mogu sudjelovati za ukupnom trajanju te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje na radionici. Radionica je namijenjena osobama bez iskustva ili s malo iskustva u prikupljanju sredstava. Najviše se može prijaviti 25 sudionika – navodi se u objavi.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

Izvor: ESF

Arhiva

Kategorije objava