Online radionica ACT grupe: Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici

Utorak, 19. listopada 2021. | Novosti iz ruralnog razvoja

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva/suradnje OCD-a u zajednici” koju će u utorak, 2. studenoga 2021. s početkom u 10 sati održati udruga ACT grupa iz Čakovca.

PRIJAVA NA RADIONICU

Partnerstvo/suradnja OCD-a s javnim sektorom danas je preduvjet mnogih natječaja za bespovratna sredstva usmjerenih na razvoj lokalnih zajednica. Jednako tako, logično, otvoreno i suradničko partnerstvo je preduvjet izgradnje, jačanja i održavanja društvenog kapitala, ključnog faktora za održiv, sveobuhvatan razvoj lokalnih zajednica. Na radionici će se sudionici/e upoznati s modelima i koracima uspostavljanja održivog partnerskog odnosa dvaju neprofitnih sektora. Onako kako to treba biti, ne onako kako to često jest – navodi se u pozivu.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (SMART- Udruga za razvoj civilnog društva, Udruga MI, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

IZVOR: https://strukturnifondovi.hr/

Istaknuta slika: LAG MDiB-Radionica-ilustr

Arhiva

Kategorije objava