Održana radionica za LAG-ove „Stanje provedbe M19 i prijelazno razdoblje“

Utorak, 14. srpnja 2020. | Novosti iz LAG-a

Dana 13. srpnja 2020. u organizaciji Ministarstva poljoprivrede (Nacionalna ruralna mreža)  i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju održana je radionica za LAG-ove pod imenom „Stanje provedbe M19 i prijelazno razdoblje“.

Tematiku vezanu uz Stanje provedbe M19, najčešće pogreške u provedbi LAG natječaja su predstavili i prezentirali predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (HR). Novosti vezane uz prijelazno razdoblje .

U konstruktivnoj raspravi, dotaknula se potreba, opravdanost i problematika provedbe raznih mjera po svim područjima LAG-ova kao i moguća rješenja.

Putem videolinka predstavnici Ministarstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano iz Republike Slovenije iznijeli su iskustva Republike Slovenije u provedbi Mjere 19 u Republici Sloveniji te planove za prijelazno i novo programsko razdoblje.

Predstavnici LAG-a Međimurski doli i bregi sudjelovali su na radionici kao i u konstruktivnim raspravama o trenutnom i daljnjem funkcioniranju LAG-ova.

Search

Arhiva

Kategorije objava