Obavijest o održavanju radionice- tip operacije 16.1.1. “Potpora za osnivanje operativnih skupina”

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizirainformativnu radionicu za potencijalne korisnike mjere 16 “Suradnja”, s fokusom na prvi natječaj za tip operacije 16.1.1. “Potpora za osnivanje operativnih skupina za provedbu 16.1.2.”  koja će se održati u ponedjeljak, 26. veljače 2018. s početkom u 10 sati u kino dvorani Ministarstva gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb.

Cilj mjere 16 je osnivanje operativnih skupina kojima će se financirati aktivnosti  u inovativne procese u poljoprivredi vezano uz dvije teme:

a) primijenjena i razvojna istraživanja mjera za ublažavanje i prilagodbu klimatskim promjenama radi unaprjeđenja poljoprivredne proizvodnje, uzgoja, kvalitete i plodnosti tla ili jačanja otpornosti poljoprivrednih sustava na promjene uz napredno korištenje novih tehnologija ili alternativnih sustava proizvodnje;

b) povećanje proizvodnje biomase u poljoprivredi i njezino korištenje kao i korištenje ostalog biomaterijala nastalog na poljoprivrednom gospodarstvu.

Prijave za sudjelovanje dostupne su na sljedećoj POVEZNICI.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.